Sunday, April 29, 2012

Haza/fika

Ju dzsőmün. Nó? Hongöri? Ejhöhöh! Átóf ju dzsőmün. Khreháeühh! Lájked hia? Frímani, hjéeh? Uhhéhéhérh! Hangri hongöri. Ekhehehöhh!
Nem működik, öreg. A rozsdás röhögésednél is erőltetettebb bármiféle hazafias implikáció, ha hozzád hasonlótól jön. Igen, hazád vérét szívom, és bocsáss meg érte, de süt rólad, hogy legszívesebben te is ezt tennéd azzal a hírhedt földdarabbal a pocsolya túloldalán, a legendás nyugattal, ahonnan a kaliforniai napfényben grillezett dansz és urban-kúltúrád érkezik.

Swagpulcsi mögé rejtett pocak, mintha Bud helyett iható olcsósörön meg gulyáson (ó, ha tudnád, ez mennyire övön aluli volt) nevelkedtél volna, és végeláthatatlan, fájdalmasan kiszámítható álmok tucatnyi LA-ben lőtt rapvideó, nomeg a Jersey Shore által megihletve; az örökös eső alatt ragadt életed összes tragédiája, amit sosem ismernél be. Inkább előveszel engem, és clever boyba csapva bevándorlókról panaszkodsz.

Jól ismerem a fajtád. Te vagy, aki napi hat óra melóval fejleszted tökélyre a behízelgő modorod. Aki a hét közepén is képes borba fojtani lappangó hazafiasságát, hogy megrészegült főnixként törjön ki belőle, az életről mindent tudni vélő, bitchmester fenegyerekként, aki könyörtelenül mondja meg a frankót, hogy aztán meg is tapsolja magát, egy tenyérrel, mások csupasz arcán. Aki félreértette Lennont, és valóban megtanult mosolyogva gyilkolni. Akinek mindig igaza van.

Abban is, hogy nem vagyok jobb nálad. Jól gondolod: szintúgy önző és gyűlölködő vagyok, mint az összes parazita, méretemhez képest ömméééézingli nagy egóval, és egy édes gondolattal, ami csaknem engem is idióta vihogásra késztet.

Nem tudom, eszembe jutsz-e három hónap múlva. Abban azonban biztos vagyok, hogy a saját fészkemben csordogáló folyó partján fogok lebzselni a tűző nap alatt, alkohollal tömött kezekkel és erekkel, déjzgóbájt hallgatva, amit a bőrdzseki brigád többi tagjával együtt fél-ironikusan minden szarnak elhordok majd, és abban a mámoros négy percben boldogabb leszek, mint te bármikor voltál a szerencsétlen tucatéleted folyamán.

Faszfej.

4 comments:

  1. Jesszus... Ez ki volt, valami helyi idióta? :S

    ReplyDelete
  2. Sjéah... librarybe járó muvelt (heh) redneck, az a két ujjal billentyuzgeto fajta. A tobbség azért ennél sokkal jobb arc errefelé :)

    ReplyDelete
  3. Akkor tényleg csak a helyi udvari bolond volt. ;)

    ReplyDelete
  4. Ez gyönyörű volt, haver.

    - That fatass from hómfészek

    ReplyDelete